Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН



Кожного дня до селищної ради звертаються люди із проханням допомогти вирішити питання, які вже багато років не можуть знайти свого логічного завершення.

 

ЗРОБИМО РАЗОМ!



З метою дослідити потреби та потенціал, розробити проект і відновити Центральний парк для селища, для кожного члена нашої громади та особливо для наших дітей, Якимівська селищна рада запрошує до співпраці усіх, у кого є бажання відновити життя парку, зробивши його привабливим для людей.

 

НАЛАШТОВАНІ ПРАЦЮВАТИ І РОБИТИ ЦЕ ВПЕВНЕНО



На днях, депутат селищної ради В.Д.Цап,  враховуючи звернення своїх виборців, вніс пропозицію підготувати на розгляд наступного пленарного засідання третьої сесії сьомого скликання питання про заміну водопроводу по вул.Квіткова у селещі. Дане питання та багато інших, будуть детально вивчені під час засідань постійних депутатських комісій.

 

ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН



На першому пленарному засіданні третьої сесії Якимівської селищної ради розглядалася  заява громадянки Науменко Оксани Анатоліївни, яка на цьому тижні ще раз завітала до селищної ради. Вона звернулася з питанням про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на території с. Розівка, вул. Заводська, 65.

 

НЕСПОДІВАНИЙ "ФОРС-МАЖОР"



У п’ятницю, вже наприкінці робочого дня в кабінеті голови селищної ради Якимівської ОТГ відбулася екстрена нарада у зв’язку із можливим відключенням централізованого опалення в Якимівці.
 

 

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ



Питання життєдіяльності Якимівської ОТГ вірішувалися на засіданні виконавчого комітету, яке відбулося другого лютого під головуванням селищного голови В.М.Громихіної.

 

ОГОЛОШЕННЯ



07.02.2018 в приміщенні Якимівської селищної ради відбудеться конкурс на заміщення вакантніх посад.

 

 

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ЗАВІТАВ ДО ЯКИМІВСЬКОЇ ОТГ



У четвер, першого лютого, народний депутат України С.В.Валентиров, після завершення робочої зустрічі голови Запорізької ОДА К.І.Бриля  із активом району, учасником якої також був нардеп, разом із селищним головою В.М.Громихіною завітав до Якимівської селищної ради. 

 

ОСВІТЯНАМ І МЕДИКАМ НАШОЇ ГРОМАДИ ВЧАСНО ВИПЛАТИЛИ ЗАРПЛАТУ



За інформацією працівників фінансового відділу Якимівської селищної ради,  заробітну плату працівникам галузі освіти виплатили наприкінці січня.

« 1 2 3 4 ... 22 23 »