Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ДПІ інформує


Нагадуємо  платникам про терміни

сплати ЄСВ

Підприємці, які обрали загальну систему оподаткування, сплачують авансові внески на загальнообов’язкове державне страхування до 15 листопада звітного року, які враховуються в остаточному розрахунку на підставі даних річної податкової декларації, що подається до 10 лютого наступного року.

Фізичні особи - підприємці, що працюють на спрощеній системі оподаткування, зобов'язані сплатити черговий квартальний платіж по єдиному соціальному внеску не пізніше 20 листопада ц.р.

Одночасно, фізичні та юридичні особи, які мають найманих працівників, зобов'язані сплачувати єдиний внесок, нарахований за календарний місяць, не пізніше 20 місяця, наступного за звітним, тобто 20 листопада за жовтень.

Нагадуємо також, що мінімальний страховий внесок для фізичної особи - платника єдиного податку у 2014 році в розрахунку на місяць складає 422,65 грн. (1218 х 34,7 %) та на квартал - 1267,95 грн. (422,65 х 3).

Загалом, з початку цього року платники Якимівського району  сплатили 4,2 млн. гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування при плановому  завданні 3,9  млн. гривень. 

                                                                            Якимівське відділення  Мелітопольської ОДПІ