Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ДПІ ІНФОРМУЄ


Наказом Міністерства фінансів України від 13.01.2015р. №4 «Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нараховано­го (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них подат­ку (форма № 1ДФ) та Порядку за­повнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (спла­ченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку», що набере чинності з 01.04.2015р., затверджено форму Податкового розрахунку сум доходу, нараховано­го (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них подат­ку (форма № 1ДФ), а також Порядок його заповнення та подання подат­ковими агентами.

Оновлена форма № 1ДФ вперше подається за звіт­ний період — І квартал 2015 р.

Відтепер форма № 1ДФ склада­ється з двох розділів:

- у розділі І податкові агенти відо­бражають, як і раніше, суми нара­хованих (виплачених) доходів (як оподатковуваних, так і неоподат­ковуваних) та суми нарахованого (перерахованого) податку на доходи фізичних осіб;

- у розділі II податкові агенти зазначають загальну суму дохо­дів у вигляді процентів, виграшів (призів) у лотерею та загальну суму податку. Також у розділі II форми № 1ДФ податкові агенти відображають інформацію про військовий збір (загальні суми нарахованих та виплачених доходів, з яких утри­мано військовий збір, загальну суму нарахованого та перерахованого до бюджету вій­ськового збору). Відомості про кожну фі­зичну особу, якій нараховано такі доходи, не зазначаються.

Форма № 1 ДФ по­дається окремо за кожний звітний квартал протягом 40 календарних днів, що настають за останнім ка­лендарним днем звітного кварта­лу.