Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КОНКУРС


Якимівською селищною радою оголошується конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Якимівської селищної ради:

 

1. Головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності

2. Начальник служби у справах дітей, сім’ї та молоді

 

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування, вільне володіння державною мовою; вміння працювати на персональному комп’ютері в режимі користувача.

 

Документи, що подаються на конкурс:

1. Заява про участь у конкурсі;

2. Особова картка ( форма П-2 ДС з додатками);

3. Ел.декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2017 рік;

4. Копія паспорта;

5. Копія ідентифікаційного коду;

6. Копія військового квитка ( для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

7. Копія документів про освіту;

8. Дві фотокартки розміром 4 х 6 см.

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення. Додаткова інформація щодо умов проведення конкурсного відбору, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається начальником відділу організаційно-кадрової та загальної роботи за адресою: смт.Якимівка, вул.М.Патріотів, 10а, тел. 9-14-35.

Секретар виконкому селищної ради Н.М.Савенко

 

Питання на перевірку знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень

служби у справах дітей, сім’ї та молоді

  1. Органи і служби у справах дітей та спеціальні установи, які здійснюють соціальний захист і профілактику правопорушень серед дітей (ст. 1 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»).
  2. Основні принципи діяльності органів і служб у справах дітей та спеціальних установ для дітей (ст. 2 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»).
  3. Профілактика правопорушень серед дітей (ст. 3 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»).
  4. Кримінальна міліція у справах дітей (ст. 5 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»).
  5. Приймальники-розподільники для дітей (ст. 7 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»).
  6. Охорона прав дітей під час здійснення профілактики правопорушень (ст. 15 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»).
  7. Функції служби у справах дітей (Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження типових положень про службу у справах дітей»).
  8. Дати визначення понять «дитина-сирота», «діти, позбавлені батьківського піклування», «статус дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування» (ст. 1 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»).
  9. Органи опіки та піклування (ст. 11 «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»).
  10. Оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб із їх числа (ст. 26 «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»).
  11. Забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа житлом (ст. 33 «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»).
  12. Участь органу опіки та піклування у захисті сімейних прав та інтересів (ст. 19 Сімейний Кодекс України).
  13. Підстави позбавлення батьківських прав (ст. 164 Сімейний Кодекс України).
  14. Правові наслідки позбавлення батьківських прав (ст. 166 Сімейний Кодекс України).
  15. Управління майном дитини (ст. 177 Сімейний Кодекс України).