Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Культурно-спортивний комплекс "Скіф"


СПОРТИВНІ ДОСЯГНЕННЯ ЯКИМІВСЬКИХ СИЛАЧІВ

 

В місті Мелітополь 19 лютого 2017 р. відбувся турнир з жиму штанги лежачи, становій тязі та екстремального жиму, присвячений памяті МСМК з пауерліфтингу Целюрика П.О.

В турнирі прийняли участь біля 70 спортсменів - представників Запорізької, Харківської, Донецької та Дніпропетровської областей, також в ньому взяли участь і Якимівські спортсменитренера і вихованці секції силових видів спорту КСК «Скіф».

В жимі штанги лежачи І місце в ваговій категорії до 75 кг зайняв Халілов Мурат, в даній ваговій категорії Дегтяренко Віталій завоював ІІ место. В ваговій категорії до 82,5 кг переможцем став Бабов Іван, а в категорії до 90 кг не було рівних Єфанову Максиму, представнику Новоданилівської сільської ради Якимівського району.

Тренер команди Жеребецький Дмитро виборов «срібло» в двух дисциплінах – жимі штанги лежачи та ексремальному жимі штанги вагою 100 кг.

Спортсмени висловлюють подяку Якимівській селищній раді та КСК «Скіф» за розвиток і підтримку фізичної культури і спорту на території селища й зобов'язуються виступати на достойному рівні та прославляти рідний край у змаганнях різного рівня на помостах району, області, держави!

 

КВАЛІФІКАЦІЮ З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ ПРОЙДЕНО УСПІШНО

 

18 лютого 2017 р. в КСК «Скіф» був проведений кваліфікаційний турнир з вільної боротьби серед дівчат та хлопців 2005-2010 років народження, які тренуються не більш одного року.

В змаганнях прийняли участь більш ніж 40 спортсменів із різних міст та районів області.

Призові місця були зайняті і Якимівськими спортсменами – вихованцями секції вільної боротьби КСК «Скіф», тренера Дейнега Г.І., Дейнега Н.І., Селевич С.В., а саме:

у ваговій категорії до 24 кг І місце завоював Кочегаров Святослав, ІІ місце – Оборин Ілля;

у ваговій категорії до 31 кг ІІ місце заяйняла Шевчик Діана, ІІІ місце – Ісаєва Ліза і Халтаєв Данил відповідно;

у ваговій категорії до 45 кг – переможцем став Шевчик Дмитро.

Даний турнир був відбірковим до обласних змагань з вільної боротьби, які відбуватимуться згідно обласного спортивного календарного плану в КСК «Скіф» у травні 2017 року.

Керівний та тренерський склад КСК «Скіф» задоволений результатами змагань і бажає спорсменам досягнути ще вищих нагород як в спорті так і в житті.

Запрошуємо всіх бажаючих займатися фізичною культурою і спортом в спортивних секціях КСК «Скіф»!