Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ПРАЦЮВАЛИ ПОСТІЙНІ ДЕПУТАТСЬКІ КОМІСІЇ


У вівторок, 13 лютого, відбувалися засідання постійних депутатських комісій Якимівської селищної ради, щодо розгляду питань, які плануються внести до порядку денного другого пленарного засідання третьої сесії селищної ради сьомого скликання. 
У ході довгих дискусій були обговорені питання про затвердження регламенту, утворення виконавчого комітету, про затвердження Програму соціально-економічного та культурного розвитку Якимівської ОТГ на 2018 рік, про створення та функціонування підрозділів місцевих пожежних команд, земельних, майнових питань, та багато інших. 
Того дня з ранку плідно попрацювали члени постійної комісії з питань депутатської діяльності і етики, регламенту, законності, правопорядку, гласності та зв’язку з громадськістю (голова Ю.А.Роговой) та їхні колеги з постійної комісії з питань освіти, фізичного виховання, культури, охорони здоров'я та соціальної політики (голова В.І.Наприклад). 
В ході спільного засідання одразу трьох постійних комісій також були детально опрацьовані всі питання порядку денного. Після ознайомлення та конструктивного обговорення членами депутатських комісій з питань економічного розвитку, планування, бюджету, фінансування та регуляторної політики (голова А.В.Дєдушев), постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, вирішення земельних спорів та інженерного забезпечення території (голова В.Я.Макарик) та постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, торгівлі, підприємництва та благоустрою (голова А.В.Шуляков) оформлені висновки, внесені корективи до порядку денного, адже деякі питання потребують всебічного вивчення.
По завершенню кожного з засідань, депутатами були внесені пропозиції та розроблені відповідні проекти рішень, які запропоновано розглянути на черговому пленарному засіданні третьої сесії Якимівської селищної ради сьомого скликання, яке відбудеться 14 лютого о 10.00 в актовому залі КЗ «Дитяча музична школа».