Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

РОБОТА ДЕРЖАВНИХ ІНСПЕКТОРІВ ПРОТЯГОМ 6 МІСЯЦІВ 2014 РОКУ


Впродовж І півріччя 2014 року державними інспекторами з питань праці Держпраці України здійснено 18 тис. перевірок на 16,3 тис. підприємствах.

За результатами перевірок на посадових осіб складено та передано до суду 12,1 тис. протоколів про адміністративні правопорушення, з них по 10,2 тис. - судами винесені рішення, з яких з накладанням штрафних санкцій – 7,2 тис.

 Крім того, за результатами перевірок безпосередньо державними інспекторами з питань праці винесено 1,3 тис. постанов про накладення штрафів за невиконання законних вимог посадових осіб Держпраці України.

Загалом до адміністративної відповідальності притягнуто 13,5 тис. посадових осіб підприємств.

До правоохоронних органів передано 1,1 тис. матеріалів перевірок, в яких вбачаються ознаки складу злочину, передбаченого статтями 172, 173, 175 Кримінального кодексу України. За результатами їх розгляду до єдиного державного реєстру досудових розслідувань внесено 551 матеріал, по 80 матеріалах винним особам внесено повідомлення про підозру, 64 матеріали направлено до суду для прийняття відповідного рішення, 6 посадових осіб притягнуто до кримінальної відповідальності за несвоєчасну виплату заробітної плати.

Внесено 8,9 тис. пропозицій керівникам та власникам підприємств щодо притягнення посадових осіб до дисциплінарної відповідальності, з яких 5,2 тис. задоволено.