Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

День відкритого декларування.


16.04.2014

В країні триває деклараційна кампанія, яка розпочалася  з 1 січня 2014 року. На сьогодні свої доходи задекларували майже 1400  мешканців Якимівіського району. З них  понад 10 відсотків задекларували доходи від отриманої спадщини та подарунків, а ще майже 80 відсотків задекларували доходи від надання послуг з обробітку земельних ділянок  власними тракторами та від реалізованої сільськогосподарської продукції, вирощеної на земельних ділянках(паї), які громадяни обробляють власноруч.     

Щодо отримання податкової знижки − то декларації подали 95 громадян,  які включили до  витрат оплату за навчання та витрати на житлову іпотеку.

За словами Ірини Михайлової, начальника Якимівького відділення Мелітопольської ОДПІ,  яка зустрілася  з громадянами в Центрі обслуговування платників в ході проведення акції «День відкритого декларування», на сьогодні вже задекларовано  понад 6,6  млн. грн. доходів, до сплати в бюджет нараховано -704,5   тис. грн., до повернення – 119,1   тис. грн.

 Кожен українець повинен виконати свій обов’язок і задекларувати доходи отримані у 2013 році, з яких не було сплачено  податки. Сьогодні добросовісна сплата податків основа не лише фінансування бюджетних призначень, соціальної сфери, виплати зарплат і пенсій, а й питання економічної безпеки держави  та добробуту кожної громади.

В Центрах обслуговування платників створено сприятливі умови для подання громадянами податкових декларацій про майновий стан і доходи. Декларантів готові приймати у вечірні години та  вихідні дні (суботу з 9-00 до 16-00). Податківці у цей період працюють до останнього відвідувача. Подати обов’язкову декларацію громадяни зобов’язані до 1 травня 2014 року. При цьому кожен з них може подати декларацію не виходячи з дому, скориставшись електронними сервісами та ключами.


 

Якимівське відділення  Мелітопольської ОДПІ