Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ


проект

ЯКИМІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЯКИМІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

  • ____________ 2017р. №___

Про встановлення тарифів на ритуальні послуги,

що надаються КП „Якимівська спеціалізована

ритуальна служба”

 

З метою встановлення економічно обґрунтованої вартості ритуальних послуг, враховуючи звернення комунального підприємства „Якимівська спеціалізована ритуальна служба” та надані розрахунки, відповідно до вимог Закону України «Про поховання та похоронну справу», Необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, затвердженого наказом Державного комітету України з питань ЖКГ від 19.11.2003 року № 193, Єдиної методики визначення вартості надання громадянам необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, реалізації предметів ритуальної належності, затвердженої наказом Державного комітету України з питань ЖКГ від 19.11.2003 року № 194 (зі змінами та доповненнями), наказу Міністерства з питань ЖКГ України № 52 від 03.03.2009 року «Про затвердження норм часу на надання ритуальних послуг та виготовлення предметів ритуальної належності», керуючись ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», п.п. 2 п. «а» ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Якимівської селищної ради Якимівського району Запорізької області

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Встановити для КП „Якимівська спеціалізована ритуальна служба” тарифи на ритуальні послуги, пов’язані з похованням, передбачені мінімальним переліком окремих видів ритуальних послуг, визначивши, що при їх формуванні граничний рівень рентабельності не повинен перевищувати 12 відсотків.
  2. Ціни (тарифи) на ритуальні послуги і предмети ритуальної належності, що не входять до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, здійснюються за цінами, затвердженими наказом по підприємству, або встановлюються за згодою сторін.
  3. Дозволити КП «Якимівська спеціалізована ритуальна служба» вносити зміни у встановлені тарифи на послуги, передбачені необхідним мінімальним переліком окремих видів ритуальних послуг у наступних випадках:
  • зміна розміру тарифів (окладів), пов’язаних зі змінами у розмірі мінімальної заробітної плати;
  • зміна вартості паливно-мастильних матеріалів.
  1. Зобов’язати суб’єктів господарювання, які виявили бажання працювати на ринку ритуальних послуг, укладати з КП «Якимівська спеціалізована ритуальна служба» договір про надання ритуальних послуг згідно з вимогами п. 8 Типового Положення про ритуальну службу в Україні, затвердженого наказом Держжитлокомунгоспу України від 19.11.2003 р. № 193 та ст.12 Закону України «Про поховання та похоронну справу» від 10 липня 2003 року № 1102-IV з відповідними змінами та доповненнями.
  2. Заборонити заїзд на територію кладовищ з метою надання будь-яких ритуальних послуг суб’єктам господарювання, які працюють на ринку ритуальних послуг, без наявності укладеного з КП «Якимівська спеціалізована ритуальна служба» договору про надання ритуальних послуг.
  3. Рішення виконавчого комітету №158 «Про встановлення тарифів на ритуальні послуги КП «Якимівська спеціалізована ритуальна служба» визнати таким, що втратило чинність.
  4. Секретарю виконкому забезпечити оприлюднення даного рішення на сайті Якимівської селищної ради.
  5. Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30 днів з дня оприлюднення проекту зазначеного регуляторного акту у письмовому вигляді Якимівськкою селищною радою за адресою: смт.Якимівка вул..Молодих Патріотів, 10 А .
  6. Після розгляду зауважень і пропозицій проект даного регуляторного акту винести на розгляд виконкому селищної ради для затвердження.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Савенка С.Л.

 

 

Селищний голова М.І.Захаров

 

 

Підготовлено: Савенко Н.М., секретар виконкому

Узгоджено: Самофалов С.А., юрист селищної ради

Додаток

до рішення виконкому

від ________.2017р. №___

 

Необхідний мінімальний перелік окремих видів ритуальних послуг, які підлягають регулюванню

 

1. Оформлення договору-замовлення на організацію та проведення поховання.

2. Оформлення свідоцтва про поховання.

3. Копання могили (викопування могили ручним або механізованим способом, опускання труни з тілом померлого в могилу, закопування могили, формування намогильного насипу та одноразове прибирання території біля могили).

4. Монтаж та демонтаж намогильної споруди при організації під поховання в існуючу могилу.

Тарифи на послуги,

передбачені необхідним мінімальним переліком

окремих видів ритуальних послуг

№п/п

Перелік послуг

Сума(грн..)

1

Оформлення договору – замовлення на організацію та проведення поховань

99,00

2

Оформлення свідоцтва про поховання

98,00

3

Копання могили (викопування могили ручним способом, опускання труни з тілом померлого в могилу, закопування могили, формування намогильного насипу та одноразове прибирання території біля могили).

  • розмір могили 2,2*2,0*1,0 (не мерзлі ґрунти)
  • розмір могили 1,6*2,0*1,0
  • розмір могили 2,2*2,0*1,0 (мерзлі ґрунти)
  • розмір могили 1,6*2,0*1,0

 

 

 

720,00

549,00

1490,00

1109,00

4

Монтаж та демонтаж намогильної споруди при організації під поховання в існуючу могилу розміром

2,2*1,5*1,0 (не мерзлі ґрунти).

 

 

752,00

Монтаж та демонтаж намогильної споруди при організації під поховання в існуючу могилу розміром

1,6*1,5*1,0 (не мерзлі ґрунти).

 

 

578,00

Монтаж та демонтаж намогильної споруди при організації під поховання в існуючу могилу розміром

2,2*1,5*1,0 (мерзлі ґрунти).

 

 

1326,00

Монтаж та демонтаж намогильної споруди при організації під поховання в існуючу могилу розміром

1,6*1,5*1,0 (мерзлі ґрунти)

 

 

996,00

 

 

 

 

 

Секретар виконкому Н.М.Савенко