Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ДПІ інформує


Шановні односельці! Нагадуємо, що у приміщенні Якимівського відділення Мелітопольської ОДПІ  за адресою вул. Леніна 70 функціонує Центр обслуговування платників. Завітавши до нього, ви зможете безкоштовно та за відсутності черг вирішити усі свої нагальні податкові питання.

У приміщенні центру Ви можете подати податкову звітність, отримати посилені сертифікати відкритих ключів електронного цифрового підпису, подати кореспонденцію, отримати різного роду довідки та дозвільні документи, зареєструвати РРО та книгу ОРО, отримати ідентифікаційний номер чи внести зміни до облікової картки платника податків, отримати висококваліфіковану податкову консультацію, подати декларацію про майновий стан і доходи.

Центр обслуговування платників працює у наступному режимі:

Понеділок, середа –  з 9:00 до 20:00

Вівторок, четвер  , п'ятниця – з 9:00 до 18:00

Субота – з 9:00 до 16:00

Неділя – вихідний день

На сьогоднішній день особливо актуальним є питання декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2014 року. Граничний термін подання декларації про майновий стан і доходи – 30 квітня 2015 року (включно). Тож просимо  громадян  завітати до Центру обслуговування платників та подати декларацію про доходи у визначений термін.