Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

НЕСПОДІВАНИЙ "ФОРС-МАЖОР"


У п’ятницю, вже наприкінці робочого дня в кабінеті голови селищної ради Якимівської ОТГ відбулася екстрена нарада у зв’язку із можливим відключенням централізованого опалення в Якимівці.
Про цей "форс-мажор" повідомив В.М.Громихіну засновник ТОВ «Якимтеплозбуд» О.В.Шахмаєв. Олександр Володимирович запевнив,що на рахунок його товариства відкритого у казначействі були здійснені фінансові надходження у вигляді державної субвенції, але ці кошти він не може використати для придбання пелетів та брикетів, адже компанія з якою він домовлявся про постачання сировини не має казначейського рахунку і через це закупівля палива, яке на разі практично закінчилося, відкладається. Під час наради О.В.Шахмаєв також повідомив, що протягом суботи і неділі школи Якимівки опалюватися не будуть, теплопостачання до закладів освіти відновиться лише з понеділка, а у багатоквартирних будинках існує вірогідність зниження температури приміщення через зменшення подачі тепла. Обставини, через які виникли проблеми з теплопостачаннням у селищі, не звільняють ТОВ "Якимтеплозбуд"  та його керівництво від відповідальності.
Виникає питання, чому ТОВ «Якимтеплозбуд» не подбали заздалегідь про підготовку паливної сировини? Чому не повідомили заздалегідь про можливе невиконання своїх зобовязань перед головними споживачами - мешканцями Якимівки? І скільки ще буде продовжуватися перекладання відповідальності на плечі новоствореній громади?

 

Більш детально про вирішення цього питання читайте далі. Слідкуйте за новинами на сайті.