Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ПОВІДОМЛЕННЯ


Формування планового кошторису витрат на рік

 

Основною метою діяльності підприємства є задоволення суспільних потреб бюджетної установи у якісній тепловій енергії при найменших витратах, одержання прибутку для розвитку підприємства, забезпечення та задоволення соціальних потреб та інтересів його працівників.

Відповідно до ст.31 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» встановлені тарифи на комунальні послуги повинні забезпечувати відшкодування всіх економічно обґрунтованих планових витрат на їх виробництво з урахуванням планового прибутку.

Витрати на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії споживачу сформовані відповідно до діючих положень, стандартів та нормативно-правових документів України та Положень (стандартів) бухгалтерського обліку в Україні.

Формування тарифу на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії для підприємства здійснюється на підставі річного плану відпуску теплової енергії, економічно обґрунтованих планованих витрат, визначених на підставі нормативів (норм) витрат ресурсів, техніко-економічних розрахунків та кошторисів та цін у планованому періоді.

Тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання визначається як вартість вироблення, транспортування, постачання одиниці (1 Гкал) теплової енергії відповідної якості як грошовий вираз планових економічно обґрунтованих витрат з урахуванням планового прибутку.

Для забезпечення необхідного рівня прибутковості підприємства та подальшого заохочення інвестування у нові проекти при формуванні тарифу на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії ТОВ «Якимтеплозбуд» враховано прибуток у розмірі 5% для населення,12% для бюджетних організацій та 40% для інших споживачів.

Рівень рентабельності повинен формуватися з урахуванням необхідності сплати податку на прибуток підприємств. Підприємство, що виробляє, транспортує та постачає теплову енергію є платником єдиного податку та за класифікацією відноситься до 3 групи платників єдиного податку. Відмінністю цієї групи є оподаткування податку на прибуток за ставкою 0%, тобто у підприємства існують «податкові канікули» по сплаті.

  Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від юридичних та фізичних осіб, встановлюється у кількості 15 календарних днів з дати опублікування інформації, за адресою провулок Спортивний 2, смт Якимівка, Запорізька обл., 72503  
  Контроль за дотриманням порядку доведення до відома споживачів інформації про встановлення тарифів здійснюється органами місцевого самоврядування відповідно до їх повноважень, визначених чинним законодавством

Адміністрація ТОВ

«Якимтеплозбуд»