Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Розпорядження


              ЯКИМІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЯКИМІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови селищної ради

 

 

22 серпня 2017 року                            № 101

 

Про обмеження торгівлі алкогольними

напоями, а також графік роботи розважальних

закладів та об’єктів торгівлі на території селищної

ради під час проведення святкових заходів

на честь 26 річниці Незалежності України

 

Відповідно до ст. 25, частини 2 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», з метою недопущення поширення проявів вживання неповнолітніми алкогольних та слабоалкогольних напоїв, продажу підліткам спиртних напоїв та втягнення їх у пияцтво, порушень громадського порядку під час проведення святкових заходів на честь 26 річниці Незалежності України 24.08.2017 року:

 

1. Обмежити реалізацію алкогольних напоїв у стаціонарних об’єктах торгівлі та малих архітектурних формах, окрім закладів ресторанного господарства, 24.08.2017року. Звернути увагу власникам торгівельних підприємств на недопустимість продажу алкоголю неповнолітнім.

2. Рекомендувати керівництву об’єктів торгівлі та малих архітектурних форм та закладів ресторанного господарства, приватним підприємцям 24.08.2017 року встановити режим роботи до 23 00.

3. Керівництву Якимівського ВП Мелітопольського ВП ГУ НП України в Запорізькій області посилити контроль за дотриманням вимог ст. 178 КоАП України з метою недопущення розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях та появи у громадських місцях у нетверезому стані. Активізувати роботу щодо здійснення контролю за дотриманням графіків роботи закладів торгівлі та громадського харчування відповідно до вимог ст. 182 КоАП України. Посилити патрулювання вулиць та паркової території під час проведення святкових заходів, посилити контроль за дотриманням правил дорожнього руху на автодорогах селища Якимівка.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

Якимівський селищний голова М.І. Захаров