Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ДПІ інформує


ОГОЛОШЕННЯ

 

“Шановні платники податків – юридичні особи!”

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області оголошує про проведення конкурсу і запрошує прийняти участь підприємств та організацій (юридичні особи, незалежно від форми власності та податкової реєстрації на території України, що є платниками податку на додану вартість і можуть згідно із статутними документами здійснювати реалізацію майна шляхом проведення публічних (прилюдних) торгів (аукціонів) або через роздрібну торговельну мережу) для включення до Єдиного реєстру суб'єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави, по Запорізькій області, на 2015 рік.

 

Для участі у конкурсі суб'єкти господарювання – претенденти подають такі документи:

 

1) заяву про включення до Єдиного реєстру із зазначенням вартості власного капіталу, кількості працівників, наявності офіційної сторінки та/або електронної адреси в мережі Інтернет (конт.тел., тощо);

2) копію установчого документа, засвідчену суб'єктом господарювання;

3) копії ліцензій на право здійснення окремих видів господарської діяльності (за наявності);

4) довідку про власні складські приміщення або копію договору оренди складських приміщень у тому регіоні, де подається заява (по м.Запоріжжю та/або Запорізькій області);

5) копії документів, які підтверджують можливість проведення біржових торгів та аукціонів (свідоцтво про реєстрацію (акредитацію) члена біржі, власника біржового місця, брокерської контори);

6) баланс або фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва та звіт про фінансові результати за останній звітний період, що передує даті подачі документів.

           

            Примітка: якщо суб'єкт господарювання на дату подачі документів перебуває у Єдиному реєстрі 2014 року по Запорізькій області і протягом останнього звітного року зміни до установчого документа не вносились, завірена копія установчого документа не надається.

 

Конкурсні пропозиції (заява з відповідною інформацією, а також переліком визначених у оголошенні документів для участі у конкурсі) приймаються:

- на адресу відповідної Державної податкової інспекції ГУ Міндоходів у Запорізькій області за місцем реєстрації (обліку) СГ-претендетнта, як основного платника податків;

- на адресу ГУ ДФС у Запорізькій області (для суб'єктів господарювання – претендентів з інших регіонів України).

 

Перше засідання Конкурсної комісії по формуванню Єдиного реєстру на 2015 рік суб'єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави, по Запорізькій області, відбудеться орієнтовно 16-17 грудня 2014 року у приміщенні ГУ ДФС у Запорізькій області (м. Запоріжжя, пр. Леніна, 166).

 

За додатковою інформацією з питань проведення конкурсу звертатися за телефонами ГУ ДФС у Запорізькій області: тел/факс (061) 219-06-00, факс: 219-05-15 або за адресою: 69107, м. Запоріжжя, пр. Леніна, 166.