Головне меню

Авторизація


Архів записів

Партнери

Громадська організація "За розвиток Якимівського району"


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Тепер функціонує новий офіційний сайт Якимівської територіальної громади



Адреса офіційного сайту Якимівської територіальної громади:

https://gromada.org.ua/gromada/yakymivska/main/

 

ОГОЛОШЕННЯ



«УВАГА!   ВАКАНСІЯ!

Якимівською селищною радою оголошується конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Якимівської селищної ради.

 

ВІДБУЛОСЯ ТРЕТЄ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ТРЕТЬГО СКЛИКАННЯ



ВІДБУЛОСЯ ТРЕТЄ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ТРЕТЬГО СКЛИКАННЯ

 

Урочистості до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав



Голова Якимівської селищної ради В.М.Громихіна взяла участь в урочистому заході присвяченому Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Із теплими словами-привітаннями  Валентина Миколаївна зверталася до присутніх у залі Дитячої музичної школи.

 

ОСВІТЯНАМ ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО КЕРІВНИКА



У четвер, 15 лютого, голова Якимівської селищної ради В.М.Громихіна представила директорам шкіл та працівникам новоствореного відділу освіти, молоді та спорту нового начальника і побажав йому успіхів у роботі. Нагадаємо, що за результатами конкурсу переможцем став Олекій Миколайович Тимків. У своєму вступному слові до колег він говорив про те, що усвідомлює всю відповідальність та зазначив, що успіх галузі залежить від підтримки і допомоги всього освітянського колективу району, закликав всіх до співпраці, взаєморозуміння і відповідальності при виконанні роботи.

 

ВІДБУЛОСЯ ДРУГЕ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ТРЕТЬОЇ СЕСІЇ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ



У середу, 14 лютого, відбулося друге пленарне засідання третьої сесії селищної ради сьомого скликання, яке відкрила і провела селищний голова В.Громихіна. В роботі пленарного засідання взяли участь 23 депутати селищної ради, т.в.о. старост та працівники апарату селищної ради, присутність яких вимагалася регламентом сесії, а також керівники підприємств та організацій, представники ЗМІ та мешканці територіальної громади. Серед гостей були присутні голова райдержадміністрації О.Правосуд та голова районної ради Ю.Шило.

 

ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ



З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, у п'ятницю, 9 лютого, в спортивному залі Якимівської гімназії пройшов турнір з волейболу серед чоловіків.

 

ПРАЦЮВАЛИ ПОСТІЙНІ ДЕПУТАТСЬКІ КОМІСІЇ



У вівторок, 13 лютого, відбувалися засідання постійних депутатських комісій Якимівської селищної ради, щодо розгляду питань, які плануються внести до порядку денного другого пленарного засідання третьої сесії селищної ради сьомого скликання. 
 

 

Культпрацівникам представили нового начальника відділу культури і туризму Якимівської селищної ради



 

У вівторок, 13 лютого, в приміщенні Дитячої музичної школи голова Якимівської селищної ради В.М.Громихіна відрекомендувала працівникам культури Якимівської об'єднаної територіальної громади новопризначеного керівника відділу культури і туризму. За результатами проведеного конкурсу переможцем стала Ірина Олександрівна Цуркіна, яка понад десять років присвятила роботі у сфері культури. 

 

 

АКИМОВСКАЯ ОБЪЕДИНЕННАЯ ГРОМАДА ПОНЕСЛА НЕПОПРАВИМУЮ УТРАТУ



На 68 году жизни после тяжелой и продолжительной болезни скончался хороший человек, верный друг и товарищ, профессионал и добрый коллега, мастер своего дела, почитаемый в нашем поселке, в районе и далеко за его пределами, талантливый деятель культуры и достойный гражданин Чугреев  Виталий  Алексеевич.

1 2 3 ... 22 23 »